Journal for

NY   DANS

Neste frist for innsendig av bidrag:

15. august 2017

 

Journal for ny dans ble initiert i 2015 som en del av plattformen Ny dans og skal fungere som en plattform for deling og utvikling. Journal for ny dans skal være en slags arbeidsbok som følger og favner dansekunst- og kunstnere her og nå. Initiativtaker og ansvarlig for publikasjonen er Janne-Camilla Lyster, for tiden stipendiat ved Kunsthøgskolen i Oslo.

 

Journal for ny dans vil være basert på innsendte bidrag. På hvilken måte bidraget er relevant, bestemmes av innsenderen selv. Eksempler på bidrag kan være fotografier, tegninger, poesi, essays, beskrivelser, scores, partiturer, intervjuer og brev. Publikasjonen vil utformes og redigeres på grunnlag av innsendte bidrag.

 

Journal for ny dans vil ha tre årlige utgivelser, trykket i et begrenset opplag. Publikasjonen vil være tilgjengelig gjennom Kunsthøgskolens bibliotek, Danseinformasjonen, og/eller gjennom personlig abonnement.

 

For informasjon om innsending, eller for spørsmål, tegning av abonnement (kr. 200,- per år) og andre henvendelser, ser her

Journal for ny dans er en del av Ny dans - initiert i 2011. Ny dans er en plattform som skal tilrettelegge for utviklingsarbeid utenfor kommersielle og institusjonelle rammer og forventninger. 

 

Plattformen skal bidra med organisering av verksteder,  arbeidsgrupper og møtepunkter, samt visningssteder, initiering av seminarer og nye samarbeidsformer.

 

Har du en idé, ønsker mer informasjon, eller har spørsmål? Se her